Ervaringen

Kristel van Lieshout
Saskia is inmiddels mijn vaste fotografe, omdat ik zo fijn met haar kan samenwerken. Ze voelt precies aan wat ik wil en ze kan echt een gevoel en een sfeer vastleggen in een foto. Dat vind ik zo bijzonder. De laatste shoot die ze bij mijn workshop deed was echt zo pakkend, ik was gewoon ontroerd. Zo mooi hoe zij beelden weet te vangen in het moment. Daarnaast heeft Saskia veel humor en is ze invoelend en mega creatief en origineel. Ik hoop nog vele shoots samen te doen, want onze samenwerking is groots en ik zou echt geen andere fotograaf meer willen.
Rob
Saskia...... Wauw! Wat zijn ze gaaf! Het zijn echt pareltjes. Super mooi. Dank je wel voor de mooie foto's en de fijne fotoshoot.
Eszter
"Een wonder wat je bij de kids voor elkaar krijgt." We waren afgelopen zaterdag in de studio bij Saskia van der Leij. Het was een super leuke fotosessie. Ik heb een hele nieuwe kant van mijn dochter gezien. We zijn heel erg benieuwd naar de foto's. Bedankt Saskia
Frank
Het is echt een aanrader om bij Saskia je foto's te laten maken. Ze lijkt wel een lichtgoochelaar. Een beetje meer licht hier een beetje meer licht daar en dan ineens staat daar de perfecte foto en realiseer je dat je er zelf op staat. Ik was echt verbaast over het resultaat, wat een bijzondere foto's.
Mirjam
Het was echt een hele mooie ervaring om bij Saskia in de studio te zijn. Normaal sta ik nooit zo mooi op de foto, dus ik was behoorlijk gespannen toen ik de studio in kwam. Maar dat gevoel was al snel weg. Toen de eerste foto's waren gemaakt en ik zag hoe mooi ze waren ontspande ik en kon ik zelfs genieten van de fotoshoot. Ik zou het zo nog eens doen. Bedankt voor de mooie foto's.