Ik ben Saskia van der Leij, het creatieve brein achter Flitsendbeeld. Ik ben altijd op zoek naar het mooiste plaatje van jou. Niet alleen de buitenkant speelt daarbij een rol maar ook juist de binnenkant wil ik vastleggen. Hoe ben je echt? Dat wil ik graag laten zien in mijn portretten.

Ik ben van jongs af aan al geïntrigeerd geweest door de fotografie. Het geeft me een kick om juist die ene foto te maken waarin alles samenkomt, mijn modellen worden daar blij van, maar ik zeker zoveel.
Ik ben getrouwd met Hielke Jan en moeder van Fleur (14), Tim (12) en Lotte (10)
Na een hele avontuurlijke periode van een aantal jaar waarin we in een tent,  een stacaravan, een bunkerboerderij en uiteindelijk een stadsboerderij hebben gewoond, hebben we nu ons plekje in Klarendal gevonden. We bouwen daar ons eigen huis en wonen en werken straks op dezelfde locatie wat veel reistijd scheelt en zo kan ik er ook veel voor de kinderen zijn. 

Ik houd van reizen en op avontuur gaan, dat deden we al voordat de kids er waren en dat doen we nu nog steeds. Met de rugzak op, op avontuur. Ik denk dat je je kids geen betere lessen kunt geven in het leven. Buiten dat lees ik graag, werk ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling en sport ik veel. Dat laatste is echt een uitlaatklep om mijn hoofd leeg te maken na een lange dag. 

Ik leg mijn hart en ziel in mijn fotografie. Met veel plezier maak ik graag van elke foto een kunstwerk. Wil je een portret met diepgang, een portret waar je echt trots op kunt zijn? Neem dan contact op met mij. Tot snel in mijn studio in Arnhem.

 

Welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je vrijblijvend kennis maken? Kom dan gezellig een bakje doen in mijn nieuwe studio of plan een afspraak met mij in voor een online bakje. Wees welkom

Portret fotograaf Arnhem schilderachtig
portret fotograaf Arnhem model
Portret fotograaf studio Arnhem workshop

Mijn missie!

Mijn missie is om de wereld mooier te maken met mijn kunst. Dat mensen kunnen verstillen voor de werken die ik maak. Door te spelen met licht creëer ik een beeld waar ze voor tot stilstand kunnen komen, al is het maar heel even. Het mooiste vind ik altijd als mensen echt even gaan zitten voor een kunstwerk om het helemaal in zich op te nemen. Ik neem ze mee in mijn kijk op de wereld met mijn portretten. Buiten dat ik de mensen graag wil laten genieten van mijn werk, draag ik ook mijn kennis en kunde over aan iedereen die meer wil leren over het gebruik van licht in de studio. Van beginner tot gevorderden, iedereen die geïnteresseerd is, is welkom. 

Wat ik het allerliefst doe, is het creëren van niets naar iets. Als ik met een model aan de slag ga in de studio en het verschil zie tussen het meisje of de vrouw die binnenkomt en de foto die ik daarvan maak, dat is zo’n verschil. Dat creëren maakt mij echt gelukkig. Alles komt dan samen. Ik word daar heel blij van .